Am fondat compania cu scopul de a uşura viaţa clienţilor noştri cu produse sanitare de calitate excepţională. Însă, pentru atingerea acestui scop nu sunt suficiente cunoştinţele de specialitate şi prezenţa eficientă pe piaţă. Este nevoie de perceperea necesităţilor reale şi înţelegerea celor care au probleme de sănătate. Tocmai de aceea, dezvoltarea continuă şi încercarea de a găsi soluţii inovatoare ne diferenţiază de alţii. Deoarece nu e suficient să iubeşti, trebuie să iubeşti înţelept.

CEUMED s-a lansat prima dată pe piaţa produselor de îngrijire a bebeluşilor şi suntem mândri de rezultatele atinse până acum, de planul internaţional şi de faptul că suntem prezenţi în mai multe state din Europa. Cunoştinţele dobândite aici pot fi valorificate şi în alte domenii farma, pentru ca cunoştinţele dobândite de la copii să poată fi transmise şi adulţilor.

Smart Love

Iubeşte înţelept!” - astfel am putea sintetiza cât mai concis sloganul brandului Smart Love, lansat si in Romania. Există mai multe feluri de a iubi, dar descoperirea necesităţilor reale şi dăruirea a ceea ce este într-adevăr necesar este cel mai important rezultat, pe care îl poate atinge un om. Noi, la CEUMED, urmăm continuu această cale şi încercăm să contribuim cu produse de calitate superioară la o viaţă lipsită de griji pentru cele mai des întâlnite probleme: iritații de piele, colici, congestie nazală sau dureri gingivale.